Contact

Wie is Servaas. Vorm en Stijl

Annemarie is de drijvende kracht achter Servaas. Vorm en Stijl. Voor particulieren, horeca en het bedrijfsleven ontwerpt en adviseert zij sfeervolle interieurs. De kracht ligt in het praktisch kijken naar ruimtes en mogelijkheden. En met een goede keuze van materialen en kleuren ontstaat er een harmonieus geheel en mooi eindresultaat. Een goede basis waar de gebruikers mee verder  kunnen.

In 2015 heb ik mijn opleiding tot interieurstylist met volle overtuiging volbracht en afgerond met een erkend diploma. Naast de opleiding heb ik veel ervaring met uiteenlopende bouwprojecten. En voor een schilderskwast of schroefmachine loop ik niet weg. Inmiddels heb ik al heel wat  interieuradviezen mogen geven en schuw niet om daar architectonische voorstellen in mee te nemen. Met creatieve ideeën en een verzorgde presentatie kunnen opdrachtgevers zelf aan de slag. Daarnaast kan ik ook de renovatie geheel uit handen nemen. Dat is aan de opdrachtgever.

Een van mijn passies is fotografie. Veelal in samenwerking met Daphne Jaspars van Jaspars. Vorm en Stijl. leggen wij de eindresultaten van de diverse interieurs vast op beeld waarbij Daphne de technische kant van fotografie beheerst en ik zorg draag voor de styling. Het is een vertrouwde samenwerking die versterkt wordt door een jarenlange vriendschap en de gezamenlijke passie voor creativiteit op het gebied van wonen en vormgeving.

Mochten er vragen zijn of wil je graag een afspraak maken neem dan gerust contact op.

Servaas. Vorm en Stijl
Interieur advies en styling

Annemarie Servaas
((info@servaasvormenstijl.nl))
Om bovenstaande mail adres te gebruiken dient u deze te kopiëren en te plakken en daarna de (( )) te verwijderen.