werkwijze

Hoe werken wij

Bent u geïnteresseerd in een interieuradvies dan kunt u contact met ons opnemen. In dit eerste contactmoment bespreken wij kort naar wat voor advies u op zoek bent.

Daarna hebben wij een vrijblijvend gesprek op zo mogelijk de betreffende locatie of anders elders. Hier bespreken wij de woonstijl, wensen en budget.

Afhankelijk of het gaat om een privé of zakelijke ruimte, de functie van de ruimte en om hoeveel vertrekken het gaat en uiteraard welke verwachting u heeft van het ontwerp, maken wij een inschatting van het benodigde werk. Op basis hiervan maken wij een passende offerte. Na akkoord gaan wij aan de slag.

Wij zullen iedere opdracht met zorg uitvoeren. Het interieurontwerp omvat een creatief voorstel, een uitgewerkt interieurontwerp, een kleur en materialenpalet en productvoorstel. Ook is het mogelijk om het interieur van de woning of bedrijfsruimte in 3D te presenteren. Zo maken wij ons interieurontwerp visueel om zo een duidelijk beeld te geven van het nieuwe interieur. In een nader af te spreken afspraak presenteren wij ons advies op A3 formaat.

Met het advies kunt u zelf aan de slag. Ook is het mogelijk dat wij het ontwerp begeleiden in de realisatie of dat wij begeleiden bij de aankoop van meubels en accessoires.

Om een indicatie te geven hanteren wij bijvoorbeeld voor een totaalconcept (persoonlijk moodboard, 3D tekeningen, indelingsplan, kleuren en materialen, verlichtingsplan en eventueel shoppingslist) voor een privé ruimte die geheel verbouwd of gerenoveerd moet worden, het tarief van Eur. 1.000,00 – Eur. 1.495,00 per ruimte.
Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Voor een privé ruimte waar de basis goed van is maar waar het ontbreekt aan harmonie en sfeer maken wij een persoonlijk moodboard, indelingsplan, kleuren en materialen en shoppingslist. Hiervoor hanteren wij het tarief van Eur. 600,00 – Eur. 1000,00 per ruimte.
Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Bovenstaande tarieven zijn indicaties. Uiteraard werken wij altijd op basis van een op maat gemaakte offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Wilt u vast een indruk krijgen van onze realisaties bekijk dan onze portfolio.

Of neem contact op voor meer informatie.