Servaas Vorm & Stijl

Annemarie Servaas, interieurontwerpster en stylist.

In 2014 is Servaas Vorm en Stijl gestart. Een ontwerpstudio dat actief is op de particuliere maar ook zakelijke markt. Van volledige renovaties tot kleinschalige opdrachten. Van woonhuis tot kantoor of horeca. Het eindresultaat wordt bereikt door op zoek te gaan naar een harmonieus geheel met een neutrale basis. Door een praktische kijk op het gebruik van een ruimte en de wensen en manier van leven van de opdrachtgevers, wordt er een harmonieus plan uitgewerkt.

“Hoe mooi is het om een interieur te creëren dat verrast door middel van eenvoudige oplossingen met een groots resultaat.”

Fotografie is inmiddels meer geworden dan een hobby. Diverse fotoreportages zijn er gemaakt en veelal in samenwerking met Daphne Jaspars van Jaspars. Vorm en Stijl. Sinds 2014 werken zij dan ook geregeld samen op het gebied van fotografie.  Een vertrouwde samenwerking die versterkt wordt door een jarenlange vriendschap en de gezamenlijke passie voor creativiteit op het gebied van wonen en vormgeving. Voor meer informatie over onze fotografie reportages kijk dan onder Blog bij fotografie.